icone titre
Kamer Vert-en-Ville
Deze ruime kamer, genesteld aan de achterzijde van het huis, kijkt uit op de tuinen en laat u genieten van een mooi uitzicht.

De wit-, groen- en taupekleurige ruimte werd ontworpen ten einde U een gevoel van welzijn en rust te bezorgen.

Deze kamer is uitgerust met een groot dubbel bed (1,80 m) of met twee eenpersoonsbedden, een mooi balkon waar u kan genieten van een hapje of een drankje, een kitchenette, een eigen badkamer met toilet en een flatscreen-tv.icone titre
Kamer Van-en-Ville
Leuke kamer die u meteen in de wereld van de ‘VW Multivan’ dompelt, opvolger van de fameuze "Bulli", de legendarische combi van de hippies...

Ze roept eveneens een bepaalde campingsfeer op : men moet zich naar de gelijkvloers begeven om het "sanitair" te bereiken. Daar bevinden zich een afzonderlijk toilet en een mooie kleine doucheruimte. Maar geen nood, in de kamer zelf is er een wastafeltje, dat, als het ware, het beeld van de ‘Multivan’ vervolledigt.

Deze kamer is voorzien van een tweepersoonsbed (1,40 m) of, naar keuze, van twee enkele bedden.

Voor hen die bijvoorbeeld in familie reizen, kan de kamer "Van-in-stad" heel gemakkelijk gecombineerd worden met de grote kamer "Vert-en-Ville" daar deze twee enkel door een volledige privéhall gescheiden zijn.

courbe
© 2015 ambleve-en-ville.be  -  Amblève-en-Ville  -   gastenverblijf  -  Amblèvestraat 32, 1160 Brussel  -  België